meridian invest cryonomic
search button

ECHIPAMENTE DE SABLARE ŞI TRATARE ANTICOROZIVĂ

  HOME APLICAŢII PRODUSE AVANTAJE GALERIE CONTACT
 

IBIX®  oferă o gramă largă de echipamente destinate procesului de curăţare specială a cladirilor obişnuite, pentru recuperarea stilului architectural urban, restaurării diferitelor suprafeţe şi altor aplicaţii din domenii industriale, nautice etc.

Tehnologia IBIX® este reprezentată prin produse, echipamente, accesorii şi materiale abrazive de calitate şi încredere, care sunt în conformitate cu toate standardele de siguranţă a mediului inconjurător.

Întregul sistem de curăţare a fost creat pentru a ajuta operatorii să economisească mult timp şi efort chiar şi în cele mai nefavorabile condiţii, garantând în acelaşi timp un rezultate de calitate.

Produse sablare

 

Cauţi o soluţie de finanţare pentru echipamentele care doreşti să le achiziţionezi?

Pe baza unui parteneriat, Meridian Invest oferă clienţilor săi persoane juridice şi persoane fizice autorizate o modalitate de finanţare simplă, rapidă şi eficientă care are la bază un contract atractiv de închiriere pe termen lung.

Conditii de inchiriere:

 • valoare minima pe contract: 500 Euro fara TVA;
 • perioada de baza contract: 12-60 luni; 

Pentru un calcul estimativ al variantei de închiriere dati clic aici si introduceţi valoarea investiţiei în tabel sau contactaţi-ne dând clic aici.

 

Avantajele dumneavoastra: 

BUGETARE CORECTA

 • Avans 0%;
 • Facturile de chirie sunt total deductibile;
 • Chiria in Euro este constanta pe durata contractului a.i. se pot planifica costurile pe o perioadă indelungata

RAPIDITATE

 • Raspuns pentru cererile trimise spre analiza in maxim 24 de ore;

SIMPLITATE

 • Actele necesare pentru luarea unei decizii sunt minimale si se trimit scanate pe e-mail;

ALTE AVANTAJE

 • Comisionul de administrare este unic pe contract
 • Asigurarea oferită este asigurare electronicǎ a echipamentelor (acoperă riscuri specifice de tip scurtcircuit, inductie, supratensiune etc), general valabilă in toată Europa
 • Bonitatea financiară a firmei nu este afectată deloc in cazul închirierii, echipamentul nu apare in bilanţul clientului
 • Plătile sunt trimestriale
 • Economisirea capitalului firmei
 • Eliberarea liniei de credit la banca si astfel imbunătăţirea lichidităţii firmei

 

 
Material abraziv IBIX® ART
Material abraziv IBIX® ART
 
Material abraziv IBIX® GRIT
Material abraziv IBIX® GRIT
 
Granule de porumb IBIX®
Granule de porumb IBIX®
 
Coji de nucă pisate IBIX®
Coji de nucă pisate IBIX®
 

Material abraziv IBIX® ART

IBIX®ART este un material abraziv specific selectat de către IBIX pentru a fi folosit împreună cu echipamentele de sablare ecologice IBIX şi echipamentele de micro abraziune cu aer de la IBIX® şi HELIX®.

Materialele abrazive sunt naturale, 100% din minerale ecologice, şi se folosesc pentru o arie largă de aplicaţii din domeniul sablării, micro sablării, abraziunii uscate şi umede, datorită posibilităţii ample de acţionare cu diferite granulaţii. 

Costuri reduse:                                                        

Compoziţia de cristale fine, densitatea relativ mare, presiunea redusă de sablare minimizează consumul materialelor abrazive, reducându-l cu 50-75% în comparaţie cu abrazivii tradiţionali folosiţi în sablare.

Productivitate ridicată:                                           

Prin folosirea a cantităţi foarte mici de materiale (2-5kg/m2) şi productivitate sporită (10m2/h), folosirea IBIX®ART ajută la reducerea considerabilă a costurilor de sablare şi curăţare.

În funcţie de mediul de lucru, viteza de sablare variază (m2/h) pănă la 50-100%, iar consumul de material abraziv scade cu pănă la 66%. Astfel, productivitatea este sporită prin comparaţie cu materialele tradiţionale din piatră sau sticlă.

Curăţare ecologică:                                                 

IBIX®ART este un material neutru din punct de vedere chimic, fără componenţă metalică. Lipsit de chimicale toxice, el nu elimină silicat şi nu este cancerigen, fiind 100% ecologic, în conformitate cu standardele şi normele de protecţia mediului. Nu conţine ferit (oţel), impurităţi sau poluanţi, nu este radioactiv şi nu conţine săruri. Toate aceste caracteristici împreună cu consumul scăzut reprezintă o reducere semnificativă a costurilor de curăţare.

Siguranţă:                                                                 

Materialele IBIX®ART sunt netoxice şi, mai mult, sunt semnificativ sub nivelul maxim impus de normele date de către protecţia mediului în ceea ce priveşte cristalele de silicat, componentele toxice sau pe cele cancerigene. Astfel se asigură un mediu de lucru curat şi sigur, cu un nivel scăzut de zgomot datorită metodei de sablare cu presiune scăzută.

Fără praf:                                                                  

Materialele de sablare IBIX®ART au duritate ridicată (7.5-8 Mohs), putere, fragilitate redusă şi densitate mare (4.1). Toate aceste caracteristici facilitează efectuarea unei sablări fără a elimina praf.
Prin posibilitatea de a alege dimensiunea granulelor utilizate şi a presiunii de lucru se poate controla cu uşurinţă procesul de lucru iar rezultatul va fi o suprafaţă curăţată uniform, fără deformaţii, atingând fără probleme standardul de sablare SA3.

Densitatea ridicată a materialului IBIX®ART ajută transferul energiei kinetice la contactul cu suprafaţa de curăţat, fapt ce se măsoară într-o eficienţă crescută a sablării şi puterii de curăţare.

Datorită durităţii crescute si a fragilităţii minime IBIX®ART poate fi reutilizat de câteva ori, deşi sablarea prin tăiere şi curăţarea constau în raportarea permanentă la materialele consumabile.

Hidrofobic:                                                               

Materialele de sablare IBIX®ART au proprietatea de a nu absorbi umezeala, fapt ce elimină problemele generate de stocarea şi păstrarea acestora. Ele sunt alese pentru a obţine performanţă maximă pentru sistemele de sablare IBIX.

Sugestii de folosire şi aplicaţii:                             

Specifice abraziunii cu aer, principala cerinţă a acestor materiale este să garanteze eficienţa, economia şi lipsa efectelor asupra mediului.

De aceea IBIX®ART este materialul de sablare recomandat pentru a fi folosit cu echipamentele Ibix 9, Ibix 25, Ibix 40 eco-sablare, Ibix H2O pentru micro-abraziune cu aer şi împreună cu pistolul de sablare vortex HELIX®.

 

Caracteristici chimice & fizice :                             

- Aspect: Mineral
- Forma: Sub-unghiular
- Densitate relativa: 4.1
- Culoare: De la roz la rosu inchis 
- Duritate: 7.5 - 8 Mohs

 

Marimi disponibile:                                                 

PUTERNIC
RAPID
MEDIU
FIN
EXTRA FIN

 
Mărgele de sticlă IBIX®
Mărgele de sticlă IBIX®
 
CarbonArt IBIX®
CarbonArt IBIX®
 
Bicarbonat de sodiu
Bicarbonat de sodiu